Wat is een moderne badkamer?

Een van de meest populaire stijlen bij badkamers is een moderne stijl, maar hoe ziet die stijl er eigenlijk uit en wat is er zo modern aan?

Dat is erg afhankelijk van het kleurgebruik die u in uw badkamer wilt hebben hieronder een korte uitleg over de verschillende moderne stijlen.

Galena

Bij deze stijl staat het simpel houden van de badkamer centraal. Zo min mogelijk onnodige spullen of attributen. Wat deze stijl ook kenmerkt is dat er weinig gebruik gemaakt word van felle kleuren of überhaupt kleuren de eenvoud is de kracht van deze stijl.

Hemanite

De laatste jaren zie je het steeds meer een badkamer met een betonlook, dat is precies waar deze stijl voor staat. Een stoere industriële maar zeker stijlvolle look. Het makkelijke van deze stijl is dat alle andere kleuren mooi kunnen combineren met het beton.

Howlite

Deze moderne stijl is niet te vergeten, als het om moderne badkamers gaat is dit één van de stijlen waar iedereen aan denkt. Wat centraal staat bij deze stijl is dat alleen de kleuren zwart/mat zwart en wit worden gebruikt. Vaak heeft het ook een industriële tint, maar is er ook sprake van luxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *